لیست اختراعات علي رضا سليماني پور
بسياري از پرورش دهندگان محصولات كشاورزي و باغي، محصولاتشان را به وسيله دست يا ماشين، سورت و درجه بندي ميكنند تا آنها را به لحاظ رسيدگي، رنگ، اندازه، درجه و وجود ناخالصي از هم جدا كنند. هر چند شرايط محيطي و نور در محل سورتينگ توسط كارگر و نيز وجود راهنماهاي سورتينگ دستي يا حلقههاي درجه بندي و نصب پلاكاردها يا عكس هايي از درجه بندي هاي صحيح و آسيب ها، ابزارهاي سادهاي هستند كه به كارگران كمك مي كنند تا تصميات اندازهبندي را سريعتر و با تناقض كمتر بگيرند. اما براي برخي محصولات دستگاههايي نيز وجود دارد كه درجهبندي را براساس وزن، حجم، يا تصاوير الكترونيكي انجام مي دهند. گسترش چنين دستگاههايي ميتواند به كاهش هزينههاي كارگري توليد، پايداري و يكنواختي كيفيت، تسريع در روند فراوري، عدم دخالت دست در فراوري، و بهرهوري اقتصادي كمك كند. بر مبناي همين ديدگاه، پروژه اي تحت عنوان "دستگاه درجه بندي گل" (Flower Grading Machine ) براي شناسايي واريته و درجه بندي خودكار گل هاي شاخه بريده طراحي و ساخته شد. دستگاه مزبور از دو بخش كلي نرم افزاري و سخت افزاري تشكيل شده است. بخش نرم افزار دستگاه، با بهره گيري از تكنيك هاي پردازش تصوير و يادگيري ماشين، وظيفه شناسايي واريته و انتصاب يك درجه كيفي به هر نمونه گل را دارد. بخش سخت افزار دستگاه نيز شامل واحد حمل گل، واحد تحصيل داده (سامانه بينايي كامپيوتر)، و واحد بيرون انداز (سامانه پنوماتيك و كنترل الكترونيكي) مي شود. طبق بررسيهاي به عمل آمده، اين دستگاه اولين دستگاه درجه بندي گل است كه پيش از درجه بندي، اقدام به شناسايي واريته گل مينمايد. با توجه به نتايج بدست آمده از ارزيابي الگوريتم هاي نوشته شده براي شناسايي واريته و استخراج مشخصه هاي هندسي، دستگاه مزبور يك سيستم زمان-واقعي بوده كه از آن ميتوان براي درجه بندي برخط گلهاي شاخه بريده استفاده كرد. توسعه دستگاه و ايجاد پايگاه هاي داده براي ساير انواع گل هاي شاخه بريده، الحاق سامانه هايي از قبيل سامانه تغذيه خودكار و سامانه بستهبندي مي تواند به تكميل شدن شكل فعلي دستگاه و تبديل آن به يك سيستم بسته بندي هوشمند كمك نمايد. بايد توجه داشت كه توسعه سيستم هاي مكانيزه و هوشمند براي انجام عمليات هاي پس از برداشت محصولات كشاورزي و باغي، از مهمترين اهداف كشورهاي پيشرو در صنايع كشاورزي ميباشد.
ساخت آون تخمير تحقيقاتي با قابليت پايش تغييرات چگالي خمير نان طي فرايند تخمير
موارد یافت شده: 2